Thai Select

Mi az a Thai Select

A Thai Select a Thaiföldi Királyság Kereskedelmi Minisztériumának, Nemzetközi Promóciós Osztálya által kiadott tanúsítvány, amely nemcsak az ételeket, hanem az étterem vendégszeretetét és hangulatát is tanúsítja. A szakácsok gondosan képezettek az ízletes thai ételek elkészítésére. Ennek a rangos díjnak a megszerzése nem könnyű; a léc magasan van, és az irányelvek szigorúak. Ennek ellenére a folyamatos képzés és az ellenőrzések révén a magas színvonalú thai éttermek világszerte elérték ezt a kitüntetést.

Magyarországon is egyre több Thai étterem jelenik meg, így  elég nehéz kiválasztani a megfelelőt. A Thai Select elismerés lehet a legnagyobb segítségünk, hogy megismerhessük és megtalálhassuk az autentikus Thai ízeket Magyarországon.

Thai Select étterem kategóriák

Thai Select Signature

Ezt az elismerést azon éttermek kapják, amelyek autentikus thai ételeket szolgálnak fel, ízléses, kiváló minőségű, kifinomult dekorációval és tökéletes kiszolgálással. Ezt a szimbólumot viselő éttermek kiváló thai kulináris arculatot és a thai ételek egyedi jellegét mutatják be.

Thai Select Classic

Kiváló minőségű thai éttermeknek ítéljük oda ezt az elismerést. A kínált thai ételek ízletesek és a hely tükrözik a thai konyha remek szolgáltatásai mellett. Összességében az étkezők úgy érzik, hogy ezek az éttermek jó ár-érték arányt képviselnek.

Thai Select Casual

A thai éttermek thai ételeket kínálnak igazi thai ízekkel, de korlátozott szolgáltatásokkal rendelkeznek. Ide soroljuk a gyors éttermeket, food truckokat, limitált ülőhellyel és szolgáltatással rendelkező vendéglátó egységeket.

Thai Select Unique

Olyan thaiföldi éttermeknek érdemlik ki ezt az elismerést, amelyek helyi különlegességeket szolgálnak fel éttermükben, mint például dél-thai ételeket, észak-thai ételeket, stb.

(Csak Thaiföldön)